onsdag 4 maj 2011

Första träningspasset!!


Ett spinningpass på cykeln på altanen i regnvädret!! Skööönt!! Hoohoo here I come!!! 50 minuter blev det och svetten sprutade. Som jag har längtat!
Published with Blogger-droid v1.6.5

6 kommentarer:

  1. Oj, kändes tidigt men det kanske det inte är? Min BM säger att man inte ska börja träna efter minst 6 veckor för att livmodern ska krympa ihop normalt och har en bok om träning för gravida där det står att man inte ska göra något jobbigare än lugna promenader och inte bära mer än barnets vikt de första 6-8 veckorna? Fast lugn cykling borde väl gå bra, det är man ju så van vid.? Märker att jag är lite klyven i detta, kanske är för att jag tänker mycket på det. Hmm.

    SvaraRadera
  2. När blir första racet? :-)

    SvaraRadera
  3. Efter förra förlossningen satt (eller rättare sagt stod) jag på spinnincykeln efter ungefär lika många dagar 4 eller 5. Jag var lite sårigare i underlivet då o det gick bra att stå. Körde på som bara den, tävlingssugen och såg mina kommande kombatanter i D 30 bakom mig på tävlingsbanan :)
    Det gick alldeles strålande då med återhämtning av kropp o livmoder o hela fidderitten. Jag tog i ordentligt från pass 1 (kände mig lite svimfärdig ;)men såå inspirerad.
    Såå jag kör nu på samma linje. Cykla och det är inte farligt med nån pulshöjning. Löpning först efter 2 månader tror jag det blev sist då det känns som att underlivet ska trilla ut om man drar ut o kutar nu!
    Såå det är bara att köra på känsla. Var såå skönt att få ta i idag o svettas och endorfinerna sprutar. Sen en snabb promenad med pulsökning även där!

    Det kommer att gå fint Sara du kommer att känna rätt fort vad du vill orkar o kan göra!!
    Jag har inte haft några besvär relaterade till förlossning,graviditet eller träningen efter det så därför kör jag på samma linje som sist!
    Njut nu av sista tiden som gravid om du kan ;)

    Robban- får se om en första riktig tävling blir av till hösten kanske!!

    SvaraRadera
  4. Du är galen :D men stark!! Kör hårt!

    SvaraRadera
  5. Jo, tänkte på att man lär ju vara rätt "öm" milt uttryckt i sätet och stå upp och cykla går fetbort för fogarna. Jag får helt enkelt känna efter :) Ja, visst njuter jag ändå att vara gravid och känna hennes sparkar hela tiden, känns som om man kanske inte får känna något liknande på 2-3 år igen så varför börja hetsa? Det är ju faktiskt bara 36 dagar kvar ;)

    SvaraRadera
  6. Ja Sara det är nära för er nu! Superkul! Hoppas vi får ses sen i sommar någonting!!

    SvaraRadera