söndag 29 november 2009

Försökte i alla fall























Sov väl ostört i fem och en halv timme i natt. Vaknade upp vid sextiden då Iza och G gått upp för välling. Lade mig lite för sent i går kväll efter att ha sett Transformers som var såååå lång. Krasch, bom och explosioner och transformersfajter typ hela tiden. Nåväl, att släcka lampan kl 23:38 och kanske somna tio minuter senare är inget hett tips för en småbarnsmamma. Och framför allt inte för en som behöver minst 8 timmar för att vara i form. Men så är man ju vuxen och fru också och fint att umgås med mannen lite va.

Lilltösen är för rolig när hon börjar gilla att klä ut sig. Bilden är från oktober när hon provar mössa och vantar sen springer hon och tittar i spegeln och riktigt myser av det hon ser, hur fiiiin hon är.

Idag blev det promenad med vagn, febrig Iza, lek, träning (!) försökte mig på trainern I Magic Fortius och ett försök upp i alperna. Men smart liksom från att varit förkyld till att köra backe. Jag försökte köra lugnt men pulsen var konstant på 150 slag och ja det blev 30 minuter. 5 km kom jag upp så det gick lååångsamt. Nä lugna pass i veckan och kanske ta i lite mer mot slutet av den. Det är planen.
Nyss ätit en fruktsallad och Wallander dvd väntar.
Puss och natti natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar